Laat uw trap bekleden bij City Vloeren tegen de scherpste prijzen!

Wilt al een langere tijd uw trap bekleden met een nieuwe soort stof of laminaat? Een trap kan natuurlijk erg snel verslijten, omdat er dagelijks gebruik van wordt gemaakt. Misschien bent u wel bezig met het renoveren van uw huis of bent u een keer toe aan verandering in de hal. Dan bent u bij City Vloeren op het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het bekleden van uw trap. Ons team heeft jarenlang ervaring op het gebied van vloeren en tapijten. Zo bent u gegarandeerd van een prachtige trap tegen een scherp tarief. Daarnaast bieden wij professionele legservice aan, zodat uw trap er prachtig uitziet! Bekijk onze website naar de mogelijkheden uit ons assortiment.

De mogelijkheden van City Vloeren

Bij City Vloeren helpen wij u graag met uw trap bekleden. Bij ons staat tevredenheid van de klanten erg hoog en dit willen wij natuurlijk zo behouden! Doordat ons team al jarenlange expertise heeft en door de goede relaties met verschillende Nederlandse en Europese leveranciers, is het mogelijk om scherpe tarieven aan te bieden op ons gehele assortiment. Zo bent u verzekerd van een goede kwaliteit vloer tegen de beste prijs! Wie wil dit nou niet? Wilt u uw trap bekleden maar ook direct uw hele woonkamer of bovenverdieping opnieuw bekleden? Een uitgebreid assortiment van City Vloeren bestaat namelijk ook uit vloeren, plinten, ondervloeren en profielen. Of u nu op zoek bent naar laminaat of pvc vloeren, wij hebben het allemaal. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze legservice, zo hoeft u zich nergens zorgen meer over te maken!

Trap bekleden

Wanneer zien we u bij ons in de winkel?

U kunt er niet meer omheen, bij City Vloeren bent u gegarandeerd een lage prijs kwijt tegen alle A collectie tapijten en laminaat. Vind u het elders toch goedkoper dan bij ons? Dan krijgt u het verschil gewoon van ons terug! Wij helpen u graag met advies geven over uw trap bekleding of het leggen van nieuwe pvc vloeren Den Haag. U kunt gerust langskomen in onze winkel. De koffie staat al voor u klaar! Wilt u liever zelf uw trap bekleden en online bestellen? Het is ook mogelijk om via de website te bestellen en te kiezen uit allerlei kleuren en verschillende soorten tapijt en laminaat. Met onze snelle en flexibele levering kunt u binnen no-time zelf aan de slag. Voor overige vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wat voor vloer kiest u?

Menu